x
x
Tusen takk! Du vil snart motta CV'en min på e-post.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

om meg

Hei!

Hyggelig å e-treffe deg på denne siden av internett. Mitt navn er Karl Myrvang og jeg er en kreatør og digital markedsfører med en lidenskap for godt innhold og visuell produksjon. I 2016 fullførte jeg en Bachelor's i Internasjonal Markedsføring fra Handelshøyskolen BI, med utveksling til New York i 2015-2016.

Jeg elsker å uttrykke meg gjennom visuelle verk som fotografi, eller video - og dette bunner nok i mye tegning og fortryllende fantasi som ung bleiebruker. Siden den tid har jeg hele tiden oppsøkt denne skapergleden. I kombinasjon med en teknisk hjerne som tidlig lærte å laste ned programvare og fikle med internett, så flyttet mye av kreasjonene seg fra papir til skjerm.

Etter noen år med ganske dårlig 2D-spillprogrammering (shout-out til Game Maker) og (ganske gode) strekmenn-animasjoner begynte ferden inn i ny programvare som Photoshop og After Effects. Tiden etter gikk jo som det skulle med medier og kommunikasjon på videregående, med litt frilans business på siden.

Så kom et merkelig karakterbrudd da jeg begynte på Handelshøyskolen BI med både skjorte, slim chinos og finere sko. Heldigvis for meg så stemte magefølelsen om at jeg kanskje hadde en sans for business og markedsføring. Med unntak av BØK3411. Jeg likte ikke BØK3411. Men hey, lærte meg å gå i både skjorte og finere sko, da.

Det hele startet med ett A4 ark, noen blyanter, cheez doodles og livlig fantasi. Ved å tenke tilbake og vite at det var dette (og mamma og pappa ❤) som var grunnlaget til det livet jeg lever i dag, gjør at jeg er helt sikker på at jeg kan utvikle meg enda mer.

LAST NED CV >
karl.myrvang (at) gmail.com
Facebook / LinkedIn / Instagram